halverwege…. en indiecon

Ik heb het halverwege punt bereikt! Die 25K zijn in the pocket. Moet ook wel een beetje, want ik vertrek morgen voor een midweek naar Engeland om te gaan roleplayen op een convention.

Yup, ik ben er zo eentje die aan een tafel zit met allemaal andere nerds, en gaat roleplayen. Nee, ik doe niet aan LARP – die suspension of disbelief werkt bij mij niet helemaal… ik heb sowieso al een beetje moeite met de reguliere roleplay zoals die bekend is in de media. Dungeons & Dragons is aan mij niet besteed.Ik ben geen fan van dobbelstenen en rollen om te zien of je een gebeurtenis overleeft.  Maar interessante systemen, fantastische verhalen en veel interactie om een geweldige wereld en verhaal te scheppen? Narrative roleplaying dat bijna geen regels heeft behalve aan een tafel zitten met fantastische verhalenvertellers, een flinke hoeveelheid alcohol en gewoon zien wat er gebeurt? Hell yes.

Dus daarom ga ik naar Indiecon in de UK. Ik ga zelf ook een paar games van Ribbon Drive leiden, terwijl ik de game maar één keer gespeeld heb, dus dat wordt spannend… maar ik heb er heel veel zin in. Even een weekendje andere werelden betreden… ik heb er zin in!

Eén opmerking over 'halverwege…. en indiecon'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: