Over de Paraiso serie

De Paraiso serie zal bestaan uit een tweeluik van drie titels:

1: De prijs van water – uit sinds augustus 2022
2: Bloed in het water – release eind 2023 / begin 2024
3: De waarde van bloed – release begin 2025

de cover van De Prijs Van Water!

De tachtig verdiepingen tellende, hypermoderne Hydrontoren is het juweel van de woestijnstad Paraiso. Het huist de tienduizend medewerkers van het bedrijf Hydron, een hebzuchtige monopolist die ieder jaar de prijs van water verhoogt. De situatie wordt steeds wanhopiger voor de stad en haar bewoners en spanningen lopen snel op.

Tot op een morgen de toren wordt aangevallen. Rebellen trekken een magisch schild op zodat niemand kan ontsnappen. Tegelijkertijd wordt er in de kelder een portaal geopend naar de schaduwdimensie, van waaruit bloeddorstige wezens de toren binnendringen.

De radeloze inwoners van Paraiso zien het als de ultieme wraakactie, maar voor Ilsa, Kai, Monika, Sergio en Xavi, die er ook maar gewoon werken, is het de ultieme nachtmerrie.

Opgesloten met moorddadige monsters, moeten zij vanaf de tachtigste verdieping beneden zien te komen en te ontsnappen… maar is dat wel een optie als het gevaar zich van beneden naar boven werkt?

Bereid je voor op actie, spanning, bloed, en rebellie!

ISBN: 9789463084543
Aantal pagina’s: 311
Verkrijgbaar via: de reguliere kanalen, de Zilverspoor webshop, of bij mij persoonlijk (laat een berichtje achter in de comments!)

%d bloggers liken dit: