Downloads

download!Gratis te downloaden: een leesfragment van de eerste vijftien pagina’s van “Stof en Schitteringen”, maar ook korte verhalen die ik graag wil delen, óf die meer licht schijnen op de grotere verhaallijn in het Lentagon tweeluik.
Deze verhalen zijn pas het begin, dus houd een oogje op deze pagina in de toekomst!

Leesfragmenten en losse scènes voor de Lentagon serie:

Geboorterecht – is het eerste hoofdstuk van “Stof en Schitteringen”, een leesfragment van de eerste vijftien pagina’s van het boek. Een versie hiervan is al eens in het verhalenmagazine “Pure Fantasy” gepubliceerd geweest. Dit is de uiteindelijke versie die in het boek verschenen is.

Rode Lantaarns – (7e plaats en Deviant Prijs Fantastels 2012, gepubliceerd in mijn verhalenbundel Verloren Zielen) – speelt zich af in het half jaar tussen “Stof en Schitteringen” en “Bloed en Scherven”, en is vooral een kijkje in hoe het gaat met Valeria. Het verhaal is de introductie van Romain Telchian, die een belangrijk personage wordt in “Bloed”. LET OP: SPOILERS! als je “Stof” nog niet (uit) gelezen hebt.

De 80-plus wet – is de proloog van “Talent en Kristal”, geschreven vanuit het oogpunt van Mart Severin (een oude vriend van Joy) die het begin vormt van een van de grote conflicten in dit boek. LET OP: SPOILERS! als je “Stof” en “Bloed” nog niet gelezen hebt.

Amber licht – speelt zich twintig jaar vóór de gebeurtenissen in “Stof en Schitteringen” af, als Seamon nog een baby is. Even een kijkje in het huishouden van de Lentan familie! (Compleet frivool en enigzins hartbrekend, geen spoilers)

Extra-curriculaire activiteiten – een extra verhaal dat zich vijfennegentig jaar vóór “Stof en Schitteringen” afspeelt, en vijfentwintig jaar voor “Vuur en verandering”. (geen spoilers, wel heel leuk)

Overige verhalen:

Roze Water – winnaar Fantastels 2013, gepubliceerd op Fantasywereld en in mijn verhalenbundel Verloren Zielen.
Een dystopisch fantasyverhaal over een stad tijdens de plaag, en hoe ver je moet gaan met maatregelen om de mensen te beschermen die je liefhebt.

6 gedachten over “Downloads

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: