de daad bij het woord voegen!

Meteen na mijn vorige blogpost heb ik mezelf geschopt en ben ik ervoor gaan zitten… ik ben even mijn hele Fantastels plot gaan uitschrijven zoals ik het in mijn hoofd had zitten en prompt besloot ik ter plekke dat ik het einde ging veranderen. En nu ben ik prompt super enthousiast over mijn Fantastels verhaal. Squee!

Grappig he, hoe het dus toch zo blijkt te gaan: je moet het gewoon DOEN. Niet zeiken, gewoon schrijven. Gewoon proberen. Gewoon over die verdomde drempel heen stappen, en een nieuwe wereld ontdekken. Ze wachten op je, ze bestaan al, die werelden. Alles wat ze nodig hebben is dat jij door die deur naar ze toestapt. Maar dan moet je wel de ballen hebben om het te doen…

Ik denk zomaar dat ik dit weekend wel een first draft op papier kan zetten. Maar niet vanavond, want dan sta ik te rocken bij de band die ik onder deze link gedeeld heb. 🙂

Voel je vrij om te klikken! Ik weet dat mijn muzieksmaak soms riskant is om op te klikken, maar dit zou tamelijk inoffensive moeten zijn. Het is niet héél metal in ieder geval… deze gasten (Nederlandse band, trouwens!) staan aangeduid als experimenteel, ambient, electronica, post-rock. Dus veel plezier!

Eén opmerking over 'de daad bij het woord voegen!'

  1. Superleuk is dat, hè? 😀

    Ik had het een paar dagen terug met m’n tweede Fantastelsverhaal. Had het idee al maanden geleden bedacht maar nooit iets op papier gezet. Begon min of meer voor de gein te typen en voordat ik het wist, stond de eerste versie op papier. 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: