terug van vakantie

Wauw, het Lake District in Engeland is zoooo mooi! Ik kan het iedereen aanraden. Het is er zo ongelofelijk groen, en die heuvels, en ’s nachts kun je alle sterren zo prachtig zien.
Maar oh, het water… en de uitzichten… ik ben zelf zo ongeveer op de oever van het IJsselmeer opgegroeid en dat is ongeveer het enige wat ik mis aan mijn geboorteplek; het meer zelf. Het is leuk hoor, in de Den Haag regio en zo dichtbij het strand, maar het IJsselmeer was altijd mijn liefde; ik kwam daar zo vaak, het was op loopafstand van mijn huis.
Dus om dan aan het Windermere te zitten en de hele dag prachtige uitzichten van heuvels en dramatische wolkenluchten te hebben… en uitzichten als dit…. ja, dat haalt mijn oude liefde dan wel weer terug. Zo mooi!

“Zo kan ik me het Mentornameer wel voorstellen,” zei ik tegen mijn vriendin Brenda, terwijl we op de oever van het meer zaten. “Ietsje hogere bergen misschien, wat sneeuw op de toppen, maar verder…”

Verder is het perfect 🙂

En als leuke bijkomstigheid heb ik dankzij een stel idiote dromen tijdens mijn vakantie misschien zelfs een plot voor een Fantastels verhaal. Hoera! Ik begon me al zorgen te maken want ik had echt nog helemaal niets. En nu in ieder geval een idee. Ik moet hem nog even laten bezinken en waarschijnlijk flink tweaken, maar ik ben wel enthousiast over het concept en het potentieel. 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: