wild licht

Afgelopen week heb ik gezellig zitten mailen met Zilverbron collegaatje Mara van Ness over zowel haar als mijn manuscript, omdat we nieuwsgierig waren naar elkanders werk. Daar kwamen eigenlijk twee dingen uit:
1) Jullie moeten allemaal haar Magnetar gaan lezen, echt een super verhaal, ik heb het in één ruk uit gelezen!
2) Ik werd weer met mijn neus op de feiten gedrukt dat ik toch echt de kinken uit de kabel moet gaan werken wbt Bloed en Scherven, het vervolg op Stof en Schitteringen.

De afgelopen twee dagen is er een idee bij me ontstaan waar ik vanavond van besloot dat ik er gewoon een vingeroefening mee zou gaan doen. Eens kijken hoe het zou aanvoelen, dit plotpunt. 1400 woorden later heb ik een nieuw google drive bestand genaamd ‘Wild Licht’ en is de situatie tussen Valeria en Romain compleet veranderd.
En weet je? Nu voelt het wel goed.

Dus.
(OMG ik voel me hier zoooo veel beter over!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: