over kapot gaan gesproken

Iedere keer dat ik denk dat ik een sadist ben ten opzichte van mijn personages, hoef ik alleen maar te denken aan wat Jesse Pinkman aangedaan wordt door schrijver Vince Gilligan in Breaking Bad, en dan val ik opeens best wel mee.

Iedere aflevering van het laatste seizoen van Breaking Bad voelt als een emotionele uitputtingsslag. Op het moment heb ik over bijna iedereen in de serie gemixte gevoelens, behalve voor Jesse Pinkman. Ik heb zo’n ongelofelijke zwak voor Jesse. En die jongen…. oh, die arme jongen. 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: