eventjes tellen…

Ik kom er net achter dat ik sinds januari zo’n slordige 132.000 woorden geschreven heb. Dit is best heel heftig. Mijn vorige wordcount record was 2007, waarin ik in het hele jaar 120K neerpende. Ik heb nu al 132K geschreven en het is pas juni.

Holy shit.

Productief jaartje wordt dit zo; niet alleen de revisies van Stof en Schitteringen die eraan zitten te komen, maar ook nog eens een krankzinnig hoge output qua woorden schrijven! Daar drinken we er eentje op. ๐Ÿ™‚

4 gedachten over “eventjes tellen…

  1. Hahaha i know right? Dit is voor mij ook niet normaal hoor… In een regulier jaar ben ik goed voor zo’n 50 tot 100k ofzo ๐Ÿ˜‰

    Het is wel allemaal rough draft. Een 60k novel en de rest is korte verhalen ๐Ÿ™‚

    1. In elk geval ga ik wel sneller dan vroeger. ๐Ÿ˜› In 2006 deed ik mee aan een Harry Potter-uitdaging en vond ik 15.000 woorden in een hele zomer al ontzettend veel, haha. En ik heb ooit 3 jaar over een verhaal van 15.000 woorden gedaan. Dit jaar schreef ik met Camp NaNo in april er 10.000 in 9 dagen. ๐Ÿ˜€

      1. Het hangt ook een beetje van het verhaal af, he… sommige verhalen gaan sneller dan anderen. Ik deed Nanowrimo in 2007 in 5 dagen … en ik heb laatst een kort verhaal van 3400 woorden afgerond dat al sinds 2009 lag ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: