en toen werd het frisjes in de hel

Dus wie heeft er twee duimen en aankomende week een contract in de post van uitgeverij Zilverbron? Yup, dat ben ik. Het gaat echt gebeuren: mijn manuscript “Stof en Schitteringen” gaat gepubliceerd worden. ECHT WAAR.

Ergens medio 2014 zal ik voor het eerst mijn boek in mijn handen houden, het redigeren en klaarmaken voor publicatie begint in de aankomende maanden ergens.

Je kan je niet voorstellen wat dit voor me betekent. Iedereen die me aangemoedigd heeft, geholpen heeft met revisies, advies en support hebben gegeven en me verzekerd hebben dat ik echt niet zo bagger ben als ik vaak van mezelf lijk te denken… duizendmaal dank. Het lijkt erop dat jullie gelijk hebben. Zonder jullie hulp was het echter nooit gelukt.

Mijn babies gaan het daglicht zien! Sirka, Seamon, Joy en Valeria… jullie worden ECHT. De wereld gaat jullie ontmoeten en méningen over jullie hebben en díngen over jullie vinden en me uitlachen omdat er gaten in mijn plot zitten en en en…. man, ik kan er even niet bij. Misschien moet ik toch maar weer opschieten met “Bloed en Scherven…”

Dus om het te vieren ben ik volledig uit mijn dak gegaan op het concert van And So I Watch You From Afar in de Melkweg gisteravond. Holy shit. Dat concert kwam precies op tijd!

Eén opmerking over 'en toen werd het frisjes in de hel'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: