[WINACTIE AFGELOPEN] win “Vuur & Vergankelijkheid”, omdat ik jarig ben!

happy-birthday-cake-gif-images-10Hi lieve mensen, het is weer de mooiste dag van het jaar – 28 juli, mijn verjaardag – en dat betekent dat ik niet alleen graag kadootjes ontvang, maar ook graag weggeef!

Je kunt mijn nieuwste boek (vers van de pers, de inkt is zo ongeveer nog nat, eergisteren van de uitgever ontvangen) Vuur & Vergankelijkheid, het nieuwste en laatste boek in de Lentagon serie, winnen! Let op, Vuur staat los van de Lentagon serie, het is een prequel en kan los gelezen worden. Als je de Lentagon trilogie wel gelezen hebt, is dit een leuke aanvulling en een uitstapje in het verleden 🙂

Als je hem nog niet gezien hebt, dit is de flaptekst:

36714988_1782340185193205_5884754852273192960_nLeah Telchian en Stefan Lentan staan op het punt om de wereld te veranderen: ze hebben een poortstation ontworpen. Dit wonder van technologie en magie stelt je in staat om met één stap in een ander land of een ander werelddeel terecht te komen.

Als ze met de hulp van Leahs steenrijke grootvader Kain de kans krijgen om hun idee voor het poortstation werkelijkheid te laten worden, grijpen ze die met beide handen aan. Ze hebben budget voor de beste computers, technologie en vooral het beste kristal, omdat ze zich zo dicht bij de beroemde kristalmijn van Haen bevinden. Het lijkt allemaal perfect, maar de concurrentie is niet vies van sabotage en Leahs grootvader begint zich steeds vreemder te gedragen.

Wat voor offers zullen ze moeten brengen om de wereld een nieuw magisch-technologisch tijdperk in te leiden?

Dan komen we bij het belangrijkste deel: hoe kun je winnen?

 1. Laat een berichtje achter hier op mijn blog en feliciteer me met mijn verjaardag!
 2. Vertel me waarom je Vuur zo graag zou willen hebben. Heb je de Lentagon serie al gelezen? Wat vond je ervan? Wat verwacht je van het nieuwe boek? Of ken je het nog niet en wil je graag instappen in de serie? (dat kan hier prima, overigens) Laat het me weten! Maak een goed argument voor jezelf!
 3. Afwachten tot ik volgende week de leukste reactie kies. Ik kom hierop bij je terug, check je adresgegevens, en dan krijg je een gesigneerd exemplaar toegestuurd.

Klinkt goed? Laat dan vooral een reactie achter en drink er eentje van mij!

Liefs, Kelly

 

10 gedachten over “[WINACTIE AFGELOPEN] win “Vuur & Vergankelijkheid”, omdat ik jarig ben!

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en je nieuwe boek. Ik ken de serie niet en wil er graag mee kennismaken. De cover ziet er super gaaf uit. Ik wil graag een kijkje nemen in de grot van de cover en alle spannende avonturen beleven.

 2. Hoi Kelly,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat tof dat je er een actie aan verbind.

  Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik genoten heb van de Letagonserie, ik leefde zo met ze mee, je hebt me echt geraakt met die boeken en dit is een mooie aansluiting met extra verdieping doordat je meer over de achtergrond te weten komt.

  Hartelijke verjaardagsgroetjes,

  Esther

 3. Ha Kelly,

  Van harte gefeliciteerd, met je verjaardag én met je nieuwe boek!

  Ik heb deel één van je serie gelezen en er heel erg van genoten, heel origineel qua plot en het leest zo fijn. Ik zou graag je nieuwe boek lezen, want ik vind de titel de mooiste van je boeken tot nu toe en dat maakt dat ik ook heel benieuwd ben naar de inhoud.

  Hopelijk spot ik je volgende week op Castlefest!

  Groetjes Wendy

 4. Nogmaals gefeliciteerd!!!
  Zo’n mooie winactie laat ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan. En na de ongelovelijke k*t dag van vandaag sluit ik graag af met iets moois ♡
  Je weet dat ik gewoon heel graag al jouw boeken in mijn kast wil hebben shinen, dus uitleggen waarom ik wil winnen lijkt me overbodig 😉
  Hele dikke verjaardagssmakkerd!!!
  Liefs, Cisz

 5. Hoi Kelly

  Ten 1ste gefeliciteerd met je verjaardag,op je verjaardag krijg je cadeautjes en nu deel jij uit voor de leukste reactie over het winnende boek.
  Jouw Lentagon serie boeken heb ik gelezen en vond het ook jammer dat ik alweer bij het laatste boek van de serie was geëindigd.
  Door de magie en avonturen ben ik ook erg nieuwsgierig hoe jouw nieuwste boek verder gaat,en ik ken de personages door de boeken waardoor je weer verder gaat lezen,zodat je alles om je heen vergeet door de magie van het boek!

  Volgende week ga ik naar castlefest,en daar ga ik je vast zien!

  Groetjes yvette

 6. Hoi Kelly!

  Aaaaaah ik kom er net achter dat de hoofdpersoon van Vuur Leah heet, net als mijn pasgeboren dochter!! Hoe gaaf is dat?! Nu hebben we allebei een baby Leah haha 🙂
  Net te laat maar nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een top jaar tegemoet gaat.
  Volgende week vrijdag gaan wij proberen als het niet te warm is een paar uurtjes Castlefest mee te pakken, dan zoek ik je in ieder geval even op, na de Lentagon trilogie mag Vuur niet in mijn collectie ontbreken, ik ben fan!

  Liefs,
  Eline

 7. Natuurlijk heb ik je al gefeliciteerd op facebook, onafhankelijk van deze winactie, nogmaal van harte gefeliciteerd. Ik was van plan het boek gewoon te kopen want ik vind de lentagon serie uniek, er is geen ander die erop lijkt. Het valt ook niet in 1 categorie en heeft me heel positief verrast! Door omstandigheden kan ik hem helaas niet kopen dus vandaar dat ik hier een poging waag!

 8. Nog van harte gefeliciteerd🎁🎉
  Ik zou ‘Vuur’ graag willen winnen, omdat ik een boekenmaand voor u hou in mijn boekengroep. In deze maand probeer ik al uw boeken te lezen. Helaas heb ik ‘Vuur’ nog niet in mijn bezit. De Lentagon serie heb ik thuis liggen klaar om gelezen te worden. Fingers crossed 🍀

 9. Bedankt voor alle lieve reacties allemaal Wendy, bij deze, gefeli!
  Neem je even contact met me op voor je adresgegevens, of kom je langs op Castlefest? “Vuur” wordt van jou!

  xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: