WINACTIE: ik ben jarig, dus je kan winnen!

Het is 28 juli, de mooiste dag van het jaar (nouja, ondanks de regenbuien). Serieus, dat is wetenschappelijk bewezen (CHECK!). Om dat te vieren, net zoals vorig jaar, wil ik graag een van mijn boeken van de Lentagon trilogie verloten onder de commenters hier.

Je mag zelf kiezen of je Boek 1 (Stof en Schitteringen), boek 2 (Bloed en Scherven), of boek 3 (Talent en Kristal) wil hebben – dat hangt er een beetje vanaf hoe ver je al in de serie bent en of je de voorgaande delen al gelezen heb. Ik zal hem zelfs voor je signeren, met extra verjaardagsliefde!

Alles wat jij hoeft te doen is 1) me een fijne verjaardag wensen, en 2) vertellen waarom je dit boek graag zou willen lezen. (meer informatie over de boeken vind je op de website van mijn uitgever, of hier.) Maak er iets moois van, laat het uit je tenen komen. De leukste reactie krijgt van mij het Lentagon boek naar keuze.

Veel plezier, en drink er eentje van mij vandaag! xx

7 gedachten over “WINACTIE: ik ben jarig, dus je kan winnen!

 1. Gefeliciteerd (nog een keertje dan maar)!! 😉

  Waarom ik dit boek graag wil lezen? Daar zijn eigenlijk meerdere redenen voor… maar om er een paar te noemen:
  1) Ik hou heel veel van unieke concepten in verhalen (zoals een moderne wereld met magie, zonder dat die magie verborgen of geheim is). Het maakt de wereld van het verhaal anders dan ik gewend ben, wat natuurlijk super interessant is!
  2) Het lijkt erop dat ik tegenwoordig alleen maar boeken van Zilverspoor lees, dus deze serie past er zo bij X’D
  3) Als één van mijn favoriete auteurs (namelijk Kim ten Tusscher) het een goede serie vindt, moet het wel het lezen waard zijn 🙂
  4) … Ik zal maar niet alle redenen opschrijven, want dan zijn we nog wel even bezig…

  Geniet van je verjaardag en moge het inderdaad de mooiste dag van het jaar worden! ☆

 2. Van harte gefeliciteerd Kelly! Een heel fijne dag vandaag en wat lief dat je een winactie aan je verjaardag koppelt. Ik heb je boeken al, maar ik doe dan mee voor iemand anders, zij raad mij zoveel series aan, dat ik het op deze manier ook terug kan doen, dus dan graag boek 1 (Stof en Schitteringen, zodat ze bij deel 1 kan beginnen ;-).

 3. Gelukkige verjaardag!!! wat een leuke actie!! Ik ben super grote fantasy fan ,als ik lees hoor en zie ik niets om me heen, zit dan helemaal in het verhaal, genieten van de onbekende wereld.Tot grote schande nog geen boek van jou gelezen maar voor alles is er een eerste keer, dus graag deel 1. Nog een fijne avond

 4. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Kelly! Hopelijk heb je ondanks de regen toch een fijne en leuke dag gehad en heb je je ontzettend jarig gevoeld. Ik zou graag boek 2 (Bloed en Scherven) willen winnen, omdat ik boek 1 (Stof en Schitteringen) al heb en daardoor nu natuurlijk heel erg nieuwsgierig ben naar boek 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: