zeeën van tijd

12341364_10153681131690211_4800519018016878399_nDe afgelopen week was stiekem nog best wel hectisch; ik heb mijn juryrapporten voor Fantastels afgeschreven en daarna mijn ‘first draft’ voor het eerst herlezen. Omdat ik binnen drie maanden die eerste versie op papier geslingerd heb, had ik eigenlijk geen idee hoe coherent het verhaal geworden was. (Ik vreesde het ergste)

Gelukkig viel dat reuze mee! Er zitten echt een aantal scènes in waar ik reteblij mee ben en een paar andere scènes waar ik zoiets had van ‘whoa, hier was ik lekker bezig’ omdat de proza en de dialogen zo mooi vloeiden. Er zijn wel nog dingen waar ik ietwat onzeker over ben, maar daar kan ik nu even niets aan doen: het verhaal ligt nu bij mijn alpha proeflezers.

Dat betekent nu wel dat die deadlines die boven mijn hoofd hingen en dat gevoel van ‘je moet schrijven, je moet lezen’ opeens ongefundeerd zijn. Want mijn eerste ronde van Fantastels is klaar (en heeft gezorgd voor bijna 16000 woorden aan jurycommentaar) en mijn eerste ronde van Lentagon 3 ook. Boem!

…Ik denk dat ik maar eens mijn huis ga opruimen. Een boek ga lezen. Mijn series bij ga kijken. Gisteren ben ik met mijn man en hond naar het strand gegaan en hebben we UFC videos op de bank liggen kijken om ons voor te bereiden op het grote event volgend weekend. Dat kan nu allemaal opeens weer… Ik heb plotseling zeeën van tijd. Ook wel fijn! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: