het is klaar, het is klaar!

10.000 woorden, drie weken werk (minus vijf dagen in Engeland), een schrijfsel vol met mijn liefde, en de meest vruchtbare personage broedplaats die ik ooit in een verhaal gehad heb.

“Heartflusters” begon als een retcon verhaal voor Walter Lane’s verhaallijn omdat Brenda en ik hadden besloten om het een en ander te veranderen in de structuur van de League en de Fortress… en dat mondde uit in iets zoveel groters en mooiers. Opeens was daar Milan Anders, de knappe goedgebekte ex-sales jongen, die ik meteen aardig vond. Rune Murray, zijn all-star trainer die iets te veel gaf om haar trainee. En, verder nog, Saxa Owens, de rivale en geweldig gave meid die hier tussenin kwam (ja, het is uiteindelijk een meisje geworden in plaats van een jongen- en haar naam is een homage aan Saxa uit Spartacus). Zij drietjes en Walter, ze draaien allemaal de vernieling in. (Nouja, Rune misschien niet, die is zo’n beetje de oorzaak)

Er moet nog wat meer komen. Minimaal nog een verhaal met Milan, nog twee met Saxa, denk ik, en als ik in een heel erge rotbui ben, dan komt er ook nog een Rune verhaaltje bij.

Dus bij deze, dit is wat ik geschreven heb. Op het moment ben ik er tamelijk blij mee. Later misschien niet meer, maar vanavond ben ik heel erg in mijn nopjes.
Nieuwsgierig? Check hier: Heartflusters, a League story.
let op, hij is wel in het Engels!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: