nog steeds zo geweldig

Hij viel net een half uur geleden op mijn deurmat: Pure Fantasy 28.
De allerlaatste Pure Fantasy, met mijn verhaal “Leercurve”
Dit is Logan, die er helemaal badass en happy uit ziet met jetpack!

Dit is geweldig en ik ben ongelofelijk trots. Ik had nooit verwacht dat “Leercurve” het zo goed zou doen; ik weet nog dat ik het verschrikkelijk slecht vond toen ik het de eerste keer uitschreef op vakantie in Italië. Het uitsturen naar Fantastels 2011 was meer voor de lol dan iets anders. Niemand was verbaasder dan ik toen hij op de 8e plaats eindigde (van de 98)

Met de jurycommentaren in mijn hoofd polijstte ik het verhaal nog even bij en stuurde het uiteindelijk uit naar Pure Fantasy. Ik verwachtte er niet heel veel van aangezien het een SF verhaal is en de PF doorgaans iets doller is op fantasy. Toen het nieuws kwam dat Pure Fantasy opgeheven zou worden, ging ik er niet vanuit dat het nog zou gaan gebeuren. Maar nee; toch wel. “Leercurve” staat in de allerlaatste editie van het magazine, en ik ben er waanzinnig trots op.

Ik vind de illustratie ook geweldig. Logan kijkt tegelijkertijd zo blij als een kind en ongelofelijk badass. Ik zou het niet erg vinden om hem ook als een poster aan de muur te hebben, naast de illustratie van Sirka.

YAY!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: