this was a triumph

…Woorden kunnen niet uitdrukken hoe ongelofelijk COOL het is wat er vandaag gebeurd is. Ze kunnen niet uitdrukken hoe BLIJ ik ben. Om mijn naam te zien op die gedrukte pagina’s… wow. Mijn hart bonst bijna mijn ribben uit. WOW!

Maar weet je wat nog mooier is? Om Sirka op papier te zien. Om naar haar gezicht te kijken in de illustratie, en om mijn personage tot leven te zien komen in een tekening. Ik neem aan dat dit is hoe moeders van pasgeboren babies zich voelen. Is ze niet mooi?! :’)

This was a triumph
I’m making a note here
HUGE SUCCESS
It’s hard to overstate my satisfaction

😀

Een gedachte over “this was a triumph

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s