de cover van Onrust

Dus… boek 7 van de Zwijgende Aarde serie, uitgegeven door Uitgeverij Quasis, wordt geschreven door Brenda Hingstman en mijzelf. De titel van dit boek is “Onrust”. Dat wist je misschien al. Zo niet, dan vind je hier meer informatie.

Er is echter meer nieuws, want Onrust staat op de rol om einde van de zomer uit te komen, met een presentatie op Fantasticon. Dat duurt natuurlijk nog even, maar wat we wél al hebben is de FANTASTISCHE cover! Kijk dan 😀

Is hij niet mooi?! Brenda en ik zijn er zo blij mee. De hele Zwijgende Aarde serie heeft gave covers, maar ik vind die van ons persoonlijk het meest badass. Check dat schip dan! Erg passend, voor een verhaal dat zich voor 90% aan boord van een schip afspeelt. 😀

Daar kunnen we de aankomende maanden liefdevol naar staren terwijl we wachten tot het nieuwste verhaal in het Zwijgende Aarde universum uitkomt. Staar je mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: