wie jarig is, geeft kadootjes! (WINACTIE)

13880278_1097445623681821_4893659119840642604_nHi mensen, vandaag ben ik jarig en hoewel ik (nog) niet (net) zo oud word als Sinterklaas, wil ik hem wel nadoen!

Gisteren ontving ik van Zilverbron en onze drukker dit prachtige plaatje van mijn trilogie zoals hij van de band gerold is en ik vind hem zo mooi en ben er zo gelukkig van, dat ik mijn verjaardag wil aangrijpen als mogelijkheid om mijn nieuwe boek aan iemand kado te geven.

Daar wil ik dan wel wat voor terug, want ik ben niet voor niets jarig, hihi…. om kans te maken op het allereerste (gesigneerde) exemplaar van Talent & Kristal, wil ik graag het volgende van jullie horen:

Als jij hooggetalenteerd* zou zijn, waar zou jij je Talent dan voor gebruiken? En hoe zou je voorkomen dat jij niet als staatsgevaar aangemerkt zou worden?

(*hooggetalenteerd bedoel ik natuurlijk in de context van hoe het in mijn boeken gebruikt wordt)

Het leukste antwoord verdient mijn nieuwste boek, gesigneerd en naar jou thuisgestuurd. 😀

Laat je berichtje maar achter als commentaar!

17 gedachten over “wie jarig is, geeft kadootjes! (WINACTIE)

 1. Ik zou een onafhankelijk onderzoeker willen zijn op het gebied van ongeneeslijke ziektes; ik onopgemerkt blijven door mijn onderzoek te delen en niets achter te houden. #talent

  1. Ooh, mooi loffelijk streven. Ook perfect in de context van de Lentagon wereld. Ik denk dat je Mart wel zal mogen als hoofdpersoon, die is ook in dat straatje bezig 🙂

 2. Ik zou een piratenschip bouwen en dat in de lucht houden. Ik vlieg rond de verschillende steden en zorg ervoor dat de oorlogswezen, kansarme kinderen en ouderen een fantastische dag hebben met live muziek, mijn vrienden die piraten/ridders/etc. spelen, boogschietwedstrijden, zwaardvechten, theepartijtjes, voorleessessies en meer. Afhankelijk van de situatie entertain ik ook de kinderen en grootouders van de hogere klassen, komt altijd van pas. En staatsgevaarlijk? Ik? Ik ben gewoon een gesjeesde, ietwat getikte, kunstenaar/filantroop/muzikant met een vliegend piratenschip met bijbehorende crew. Wat is daar nou staatsgevaarlijk aan?

  1. Haha, briljant. Dat zou ik wel willen zien. Maar of de regeringen van mijn Lentagon wereld zo’n vliegend piratenschip als ongevaarlijk zouden zien….? Ik denk het niet, hihi. Succes!

 3. Ik zou willen inzien wat iemand dwars zit, en de juiste woorden kunnen zeggen. Dan zou ik gewoon over straat lopen en her en der mensen die het nodig hebben de juiste woorden toeschuiven. Een goed woord op het juiste moment kan een enorm verschil betekenen. En aangezien ik slechts een stem op straat ben en er niet uit spring, zal ik voor de staat niet genoeg opvallen.

 4. Dan zou ik mijn talent gebruiken om ervoor te zorgen dat mensen geheel in balans komen en zichzelf leren kennen. Kortom dat ze echt zichzelf mogen zijn. En om ervoor te zorgen dat ik niet bestempeld word als staatsgevaarlijk ga ik als kluizenaar in een afgelegen bosrijke omgeving wonen, want dan kan ik zeggen dat het de prachtige natuur is en de omgeving die de mensen tot zichzelf laat komen en niet ik.

 5. Het lijkt me gaaf een immerbloeiende tuin te creëren; elke dag verse bloemen, elke dag rijp vers fruit. Iedereen die wilt is welkom voor een gezond dagje genieten.. Ik zou de tuin niete bereikbaar maken zonder dat ik erbij ben. Mijn elimineren zou een grove fout zijn..

 6. Beste Kelly,
  je bent een integer persoon.
  Jij doet enkel hetgeen waarvan je overtuigd bent dat het goed is.
  Zo ook zal geschieden bij deze wedstrijd.
  Want je weet dat je dit boek alleen maar aan mij wil geven.
  Inderdaad.
  Vanaf het moment dat je deze wedstrijd bedacht, had je mij al voor ogen.
  Je voelt je er comfortabel bij.
  Het voelt heel natuurlijk, alsof het zo altijd al heeft moeten zijn.
  En dat is het ook.
  Daarom voelt het zo goed.
  Meer zelfs: je wil niet enkel dit boek aan mij schenken… je wil er ook deel 1 en 2 aan toevoegen.
  Want dat wil je graag.
  En ook dat voelt goed.
  En staatsgevaarlijk, hoezo? Je doet dit uiteindelijk vrijwillig.
  Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen.
  Jij doet simpelweg wat je zelf wil.
  Zo meteen voel je de behoefte om mij via pb mijn gegevens te vragen.
  Want je wil me graag mijn prijs toesturen.
  Alleen die gedachte al vervult je met een heerlijk warme gelukzaligheid.
  Voelt dit niet goed, Kelly?
  En dat op je verjaardag.
  Je bent een bofferd.
  Proficiat.

  1. :-O
   Wilsoplegging is serieus de meest creepy superpower die er is. Gelukkig ben jij er (nog?) niet zo goed in, Bart… da’s maar goed voor de wereld (en voor mij) ook! 😉
   (Wel leuk geprobeerd, hahaha!)

   1. Ach, schattig om te zien, zo’n jong brein dat dapper weerstand biedt.

    Doch het zaadje is geplant.

    En dat zaadje zal deze rebellie net gebruiken om des te krachtiger te ontkiemen en uiteindelijk uit te groeien tot een woekerend en onverwoestbaar onkruid. En onkruid brengt dikwijls de mooiste bloemen voort.

    Ik heb geduld, Kelly. Uiteindelijk komt het allemaal goed.
    Dat weet je. Dat vóel je.

    Jouw kindje is bij mij in goede handen. En zijn ouder broertje en zusje eveneens.
    Laat ze los. Hier zijn ze veilig.

    Alles komt goed.

 7. Als ik hoog getalenteerd zou zijn dan zou ik natuurlijk óók boeken willen schrijven, net als jij. Ik zou er mijn wildste, ingewikkeldste en onmogelijkste complottheorieën op los laten.

  Mijn favoriete theorie dat is die van de chemtrails. Chemtrails zouden gebruikt worden om ons DNA aan te passen, of zoiets. We kunnen het niet zien, die chemtrails, wij zien alleen de vliegtuigen in de lucht (en die verspreiden de chemtrails) en heel misschien zien we het laagje stof dat het vliegtuig achterlaat op tuinmeubilair.
  Toch heeft het iets engs, die chemtrails, want je kunt dit niet zien maar het doet wel ‘iets’. Iets is natuurlijk altijd iets duisters. Ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat chemtrails inademen een gezondere huid geeft, dat ze (en ik bedoel “ze” echt op de niet paranoia manier) ineens volledig tot rust komen of dat ze dankzij de chemtrails ineens een spontane drang hebben om te fluiten.

  Dat fijnstof rondom het vliegveld dat is vervelend want je tuinmeubilair wordt er vies van. Ik heb minder vaak mensen zorgen horen uiten over dat laagje stof en de gezondheidsrisico’s ervan dan dat mensen zorgen hadden over de chemtrails.
  Maar daar dwaal ik af, waar het eigenlijk om gaat is dat die chemtrails inademen een hoop goed doet. Mensen die veel naar buiten gaan en dus zo veel mogelijk van die ‘chemtrails’ inademen, die krijgen júíst een gezondere huid, zijn meer ontspannen, fluiten een vogeltje uit het bos na en misschien geeft het nog een mooi gebruind huidje ook (helaas ook niet zonder risico’s). Of mijn DNA met chemtrails gemanipuleerd wordt door de overheid of niet maakt mij persoonlijk niet zo uit, ik vind bovenstaande namelijk een positieve ontwikkeling.

  Helaas zal ik hier nooit een boek over schrijven. De overheid zou me dan dusdanig gaan manipuleren dat ik geen dag (en geen nacht) meer onder een dak zou willen slapen. Mogelijk zou ik (letterlijk?) van de daken gaan schreeuwen dat geen mens zónder ‘chemtrails’ kan. Daarnaast kan ik me zo voorstellen dat het onplezierig druk zou worden in ‘mijn’ bos als mensen niet meer bang zouden zijn voor chemtrails.

  1. Ehm, Henrieke; ik bedoelde de prijsvraag in context van mijn boekenserie, en hooggetalenteerd zijn als in: magie kunnen. Als je de ‘over de lentagon serie’ pagina gelezen had, had je dat waarschijnlijk beter doorgehad. Dit is niet echt de tijd en de plaats voor complottheorieën, sorry. :’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: