helemaal blij!

Ik was vandaag de hele dag bij een van mijn klanten. Tijdens de lunch checkte ik mijn e-mail op mijn telefoon en merkte dat ik een mailtje had van Zilverbron: de zetproef van “Stof en Schitteringen” zat daar, zomaar in mijn gmail inbox. Klaar voor mij om de zetting te checken, of er niet rare afbrekingen in zitten of dat er nog dingen cursief moeten of pagina opbouwen niet mooi zijn en dergelijke. Maar toen ik het bestand opende, gingen mijn ogen daar niet meteen heen.

Ik keek naar het font, naar de pagina opbouw, naar de pagina hoeveelheid (zo te zien 316 pagina’s), hoe de letters op de pagina stonden, het font. En stom genoeg, toen ik naar de opdraging keek, en het eerste hoofdstuk en die eerste regel van het verhaal, kreeg ik spontaan een beetje natte ogen. Ik wist dat ik er mushy van zou worden; ik vermoedde al dat het een beetje zou voelen alsof je je kindje voor het eerst in je armen houdt. Dat was nu dus al… stel je voor hoe het straks voelt om het fysieke boek met een kaft en alles in je handen te houden.
Ik denk niet dat ik droog ga houden, haha.

Dus hier zit ik, met een cider in mijn hand, aan mijn bureau, luisterend naar Russian Circles, en ik voel me domweg gelukkig 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: