en nu is het officieel

Dit is de eerste keer van mijn leven dat een officiële website… dat een werkgever mij als een auteur benoemd heeft. Dit is ook de eerste keer dat eerdergenoemde werkgever aan het proberen is om mensen enthousiast te maken voor mijn verhaal. Mijn boek. Mijn ROMAN.

Het is een ongelofelijk onwerkelijk gevoel om naar de website van een uitgeverij te gaan en JOUW naam, JOUW foto en de titel van JOUW verhaal daar te zien prijken. Wel een gevoel waar ik aan kan wennen, trouwens.
Wat een geweldig moment! 🙂

Hier vind je mijn auteursprofiel op Zilverbron.com. Yay!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: