mijn eerste afwijzing

Nouja, dat is dan ook een levenservaring: mijn eerste afwijzing van een grote uitgeverij… die is binnen.

Stof en Schitteringen was zelfs niet goed genoeg om bij de beste 25 manuscripten te horen – hij stond zelfs niet op de longlist. En nee, ik heb geen idee waarom het afgewezen is. De pitch, het concept, de setting, de schrijfstijl – ik heb en zal geen informatie krijgen dus ik moet maar aannemen dat het allemaal zuigt.

En binnenkort zal ik mezelf heus wel zeggen dat het de ervaring waard was, dat ik iets afgeschreven heb dat ik vond dat publicatie waardig was, dat ik helemaal eye of the tiger gegaan ben, dat het geweldig is dat ik het geflikt heb… maar op het moment voelt het alsof ze mijn baby afgewezen hebben en het doet echt, echt heel erg zeer.

😥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: