oh crystal ball, crystal ball….

Je kent vast dat liedje van Keane wel, toch? Oh crystal ball, crystal ball, tell me life is beautiful?

Ik zat vanmiddag achter mijn computer een wallpaper te maken van een kristallen bol als inspiratie voor mijn aankomende Nanowrimo project Through Crystal en dit nummer stond aan, dus ik was gedachteloos aan het meeneuriën. En toen kwam mijn man opeens achter me staan en grinnikte: “Dan moet je die bol ook de kans geven om dat te zeggen,” en nam de controle over mijn computer over. Zijn Photoshop skills zijn geweldig.
Dus nu kan ik geen wallpaper meer maken van een kristallen bol. En ik kan zéker dat verdomde nummer van Keane niet meer horen zonder te giechelen.

Want dit is wat Olli voor me bouwde:

Oh crystal ball, crystal ball, tell me life is beautiful…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: