Ik ben jarig, dus je kunt winnen! :)

Birthday Anime GIFs - Get the best GIF on GIPHY
yay!

Hebben jullie ook het idee alsof het afgelopen jaar gewoon helemaal niet gebeurd is? Dat je denkt aan april 2020 en denkt dat het een half jaar terug is of zo? Het is gewoon alweer de mooiste dag van 2021 inmiddels: mijn verjaardag! …Bizar. 28 juli 2021, de dag dat ik alweer 41 word. (nog bizarder!)

Het weer werkt niet helemaal mee vandaag, maar ik heb lekker een dagje chillen, films kijken en ijstaart eten achter de rug, en zo’n zes miljoen lieve felicitaties via social media, en ik wil het feestje graag met jullie delen. Dus, net als voorgaande jaren kun je een boek van me winnen! We vieren mijn verjaardag met een boek. Yay! 🙂

Wat kun je winnen?

Een van mijn vijf titels. Je mag zelf kiezen welke, want misschien wil je alleen de verhalenbundel om te kijken wat mijn stijl is, of misschien ben je middenin de Lentagon serie, of misschien wil je de prequel juist. Dus kijk maar welke je wil. Ik zorg ervoor dat hij gesigneerd naar je toegestuurd wordt via de post:

 • Stof & Schitteringen (Lentagon #1)
 • Bloed & Scherven (Lentagon #2)
 • Talent & Kristal (Lentagon #3)
 • Vuur & Vergankelijkheid (Lentagon #0 – prequel)
 • Verloren Zielen (Verhalenbundel met losse verhalen)

Ja? Keuze gemaakt?

Dan is dit wat je moet doen:

Super makkelijk 😀 Wens me in de comments op deze blog (dus niet op FB of IG) een fijne verjaardag en laat me gemotiveerd weten waarom je een van deze titels wil winnen. Ik kies de leukste uit! 🙂
Is het subjectief? Misschien. Maar het is mijn verjaardag, dus ik mag beslissen. 😉

Ik zie ze graag binnenkomen!

6 gedachten over “Ik ben jarig, dus je kunt winnen! :)

 1. Stof en schitteringen! Ik ken je schrijfstijl van de Verloren Zielen en ben verkocht! Dus wil ik graag met de Lentagon serie beginnen. Ik weet dat ik dit iets na middernacht schrijf en het technisch gezien al de 29e is, maar ik heb een goede reden. Ik heb vandaag nl de 70e verjaardag van mijn moeder gevierd. Nog een bewijs dat 28 juli een goede dag is. 😉

 2. Ik stap even in de tijdmachine om je een uurtje geleden te feliciteren 😉 alsnog van harte! 🥳

  Ik zou graag mee willen doen voor deel 1.had nog niet eerder van de serie gehoord, maar het onderwerp dat iets wat goed is, dat niet in wolle situatie zo hoeft te zijn, spreekt mij enorm aan. Daarnaast was ik bij de omschrijving op de blauwe online boekenwinkel bij wetenschap in de eerste zijn al verkocht als wetenschapper die heel graag fantasy fictie leest 🤩

 3. Van harte gefeliciteerd 🍰💐🎉. Ik zou graag Verloren Zielen winnen. Gewoon omdat ik van verhalenbundels hou en ik heel nieuwsgierig ben naar de verhalen in deze bundel.

 4. Gefeliciteerd met je verjaardag 💐.Ik ben gek op lezen en dit is een geweldige kans voor mij om met jouw verhalen kennis te maken.

 5. Gefeliciteerd!! Ietwat laat, maar verloren zielen zou fantastisch zijn. De anderen heb ik al met een persoonlijke boodschap erin (op elfia aangeschaft). Hopelijk kunnen we daar binnenkort weer naar toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s